GASTENBOEK

LET OP: De berichten met datum “15 mei 2024” zijn berichten uit ons oude gastenboek vanaf 2007.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
25 berichten.
Elly van Zutphen Elly van Zutphen schreef op 15 mei 2024 om 14:31
Wat heb ik genoten van jullie jubileumconcert. Mooie koorzang, mooie arrangementen. Vooral "Het Dorp" klonk heel mooi. Jullie zullen wel veel werk hebben gehad aan dit concert. Maar nogmaals, ik heb er van genoten. En een koor dat 150 jaar bestaat, dat komt niet vaak voor. Trouwens, de website is ook mooi. Leuke video voor de ledenwerving. Succes!!!
Henk van Santen Henk van Santen schreef op 15 mei 2024 om 14:18
Wat een mooie site. En wat handig... dat VRL. Ik wou dat ze bij mijn koor ook zoiets zouden hebben. Complimenten aan degene die dat zo mooi heeft opgezet.
Gerard de Winter Gerard de Winter schreef op 15 mei 2024 om 14:16
Mooie overzichtelijke website. Complimenten hoor.
Elly Blok Elly Blok schreef op 15 mei 2024 om 14:15
Lieve zangvrienden van Echo der Duinen, Bedankt voor een hele fijne muzikale middag in Kerkstraat 34 in Loon op Zand. We hebben genoten van jullie zang en jullie gastvrijheid. En zeker de muzikale gezamenlijke afsluiting van dit concert was geweldig. Elly Blok, dirigente Gemengd Koor De Vaert Erin Kaatsheuvel
TEPIZZA TEPIZZA schreef op 15 mei 2024 om 14:14
Beste Echo leden, wat een gezellige avond afgelopen zaterdag op jullie jubileumavond! Het was leuk om voor jullie pizza's te mogen bakken. Graag tot nog eens. Groet, Pieter van Breugel
Susanne Susanne schreef op 15 mei 2024 om 14:12
De website ziet er prachtig uit!." Erg leuk om te zien hoe mooi het geworden is. Knap werk!
Willem Verhagen Willem Verhagen schreef op 15 mei 2024 om 14:12
Mag ik jullie feliciteren met een geweldig, sfeervol jubileumconcert. Mijn vrouw en ik hebben er van genoten. Wens jullie het beste." Trouwens, de website is een mooi visitekaartje.
Ivo Mulder Ivo Mulder schreef op 15 mei 2024 om 14:10
De website ziet geweldig mooi uit,en gezien de reacties erop heb je het daar goed voor elkaar.
Jan Visch Jan Visch schreef op 15 mei 2024 om 14:09
Hadden vanavond een etentje in "t Wapen van Haarzuylen. (Haarzuilen - Vleuten-Utrecht) Mijn nicht en neef waren 60 jaar getrouwd. Het koor de Echo der Duinen had daar een diner. Zij begonnen spontaan te zingen. Het bruidspaar was blij verrast. Ik zal de foto's van het restaurant en het optreden snel doorsturen. Het was geweldig. Trouwens ook nog even gezellig nagebabbeld met een aantal gezellige dames. Groet, een egte Utregter.
Leny van den Heuvel-Mulder Leny van den Heuvel-Mulder schreef op 15 mei 2024 om 14:08
een hele mooie website,heel informatief en goed in elkaar gezet.Leuk om te lezen.
Frans van Zetten Frans van Zetten schreef op 15 mei 2024 om 14:07
140-jaar-bestaan... iets om trots op te zijn! Bestuur, koorleden en dirigent, proficiat met jullie jubileum maar ook met de mooi website. Probeer morgen aanwezig te zijn bij jullie jubileumconcert. Veel succes!
Cees Freijer Cees Freijer schreef op 15 mei 2024 om 14:06
Hoi Guus. Wat heb jij een geweldig mooie website gemaakt. Hier kan den ECHO der DUINEN trots op zijn. Dit is een heel goede start van het jubileumjaar 2012.
Ton van Oss Ton van Oss schreef op 15 mei 2024 om 14:04
Dag Guus. Dat ziet er gelikt uit. Het overtreft mijn verwachtingen. Jij en je helpers hebben er veel werk en creativiteit ingestoken. Onze Echo kan er in dit jubileumjaar mee voor de dag komen.
Hanneke Hanneke schreef op 15 mei 2024 om 14:03
"WAUW.... een prachtige vernieuwde web-site !!" Ik ben er trots op !
Kees Kager Kees Kager schreef op 15 mei 2024 om 14:01
Mag ik jullie mijn roman "De koorzangers" warm aanbevelen. Ik zing zelf bij het Gregoriuskoor in Schagen. Mijn roman is vuistdik en alle elementen van het koorleven komen voorbij. Uitgeverij Gopher. 480 pag. 19,90 euro. ISBN 9789051796599.
nell hopmans nell hopmans schreef op 15 mei 2024 om 14:00
Ha die Guus, Vandaag weer eens de site bezocht.. Mooi en knap werk! Bravo..ik was benieuwd of de foto's van 3 koningen er al op stonden, maar..nog niet!! Begreep van Ton van Os dat je die al wel hebt? Ik wacht af!!! "Groetjes en succes met alle klussen ..Nell
Joop Nuijten Joop Nuijten schreef op 15 mei 2024 om 13:58
Ik heb jullie artikel in het Brabansdagblad gelezen ! Prachtig dat jullie al zo lang bestaan , zeker ook voor een koor ! " Zelf heb ik helemaal een andere hobby ! ik sta al 50 jaar op de Dansvloer met Stijldansen , vroeger nog lang naar een Dansschool geweest , en een paar keer met Wedstrijddansen mee gedaan ! Maar de Koren hoor je de laatste jaren steeds meer van ! Eigenlijk ben ik daar ook wel liefhebber van ! want ik hoor en zie het ook wel graag ! want bij een koor hoor je nog eens liedjes van vroeger , en die kom je in een Danszaal tegenwoordig bijna niet meer tegen ! Ik wens jullie nog heel veel , gezondheid en geluk , en nog veel plezier in jullie hobby !
annette bamert annette bamert schreef op 15 mei 2024 om 13:57
Hallo allemaal," Er is inmiddels 19 jaar verstreken sinds ik uit Loon op Zand wegging. Heb nog steeds enorm leukeherinneringen aan het koor, veel plezier gehad. Gefeliciteerd met jullie website heel erg leuk om na al die jaren vele gezichten nog eens terug te zien. Ook leuk dat ik het berichtje van Fred Weijers las, tja, we worden er niet jonger op, maar daarom zijn de herinneringen het leukste. "Heel veel succes, en de allerbeste groetjes aan diegenen die zich nog aan mij herinneren
Ad van Noije Ad van Noije schreef op 15 mei 2024 om 13:56
Bij het bekijken van de foto&#39s kwam er een mij wel heel bekend voor, namelijk die van de de kapel van in de Vossenberg in Kaatsheuvel, vroeger-ik spreek dan van de vijftiger jaren!- beter bekend als "het Missiehuis van de paters van de H.Familie, waar ik als priesterstudent jaren zowat dagelijks mocht vertoeven!!! Leuk om het langs deze weg weer eens terug te zien. "Overigens mijn complimenten voor de (samensteller(s)) van de site!
Fred Fred schreef op 15 mei 2024 om 13:54
Lang geleden was er eens.... Een dirigent waarmee de trotse "ECHO Der Duinen" o.a. op concours (Werkendam) ging concertreizen naar het Engelbert Buhr Chor te Wuppertal, naar de Sint Jan in Den Bosch, verschillende zeer goed bezochte kerstconcerten in de kerk van LOZ verzorgde, de zeer goed georganiseerde en verzorgde statiedagen, etc, etc. Dit is wat me direkt te binnen schiet na het zien van jullie mooie site. Wat leuk om de fraaie foto's van diverse leden te zien, hier en daar iets grijzer, maar ik ben ook inmiddels kalend. Ja ik kan het me nog als de dag van gisteren herinneren de prachtige en zeer muzikale periode bij "DE ECHO" , inmiddels 15jaar geleden. Muzikale Groeten en Veel sukses gewenst